Velkommen til oss ved avdeling Gjøvik

Distriktets ledende trafikkskole

Velkommen til oss ved avdeling Gjøvik

 

Åpningstider for kontoret på Gjøvik:

mandag-torsdag kl. 08.30-16.00 og fredager kl. 08.30-14.00.

tlf. 61172109, e-post: info@gt.no

Vi holder til sentralt i Trondhjemsvegen 9 på Gjøvik.

Vi underviser i klassene TG (trafikalt grunnkurs), AM146 (moped), A1 -A2 og A(lett, mellomtung og tung MC),B (bil, manuelt og automat) .

Trafikklærere hos oss på Gjøvik er Daniel Kolby, Roger Kristiansen, Bjørn Morten Ødegård, Sigve Auguston, Haakon Storaas, Tim Andrè Bergsrud og Marius Veisten, Kjetil Rønningen (kun mc). På kontoret treffer du Hege Kleiven Engh.

Se våre kurs her: https://gt.no/kursoversikt

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Gjøvik Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Gjøvik Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn