Skolereglement

Distriktets ledende trafikkskole

Skolereglement

Bestilling av opplæring kan foregå gjennom skolens kontor eller via e-post. Deretter vil oppsett av nye timer skje fortløpende sammen med trafikklærer.

All opplæring foregår etter læreplaner utarbeidet av Vegdirektoratet og alle skoler og lærere er underlagt kontroll av den opplæringen som gis. Skolen har også utarbeidet undervisningsplaner for all obligatorisk opplæring.

En undervisningstimer av 45 minutters varighet, inkludert føring av opplæringskort (digitalt) og oppsett av ny time.

Alle ansatte ved trafikkskolen har yrkesetisk taushetsplikt.

Eventuelle klager på undervisning eller annet skal gis skriftlig til et av skolens kontorer som vil gi det videre til faglig leder/daglig leder.

Bevis for trafikalt grunnkurs (utstedt av Statens Vegvesen) eller førerkort for moped/lettmotorsykkel og legitimasjon med person nr. + bilde må alltid medbringes. Er ikke dette medbringt kan ikke kjøreopplæringen lovlig gjennomføres. Bevis på gjennomført trafikalt grunnkurs, utstedes av Statens Vegvesen, beviset vil bli sendt elektronisk – elever som har digital postkasse vil kunne fremvise beviset fra postkassens applikasjon. Du kan også finne kursbevis på «Din Side» på www.vegvesen.no Innlogging hos Statens Vegvesen krever Bank-ID.

 

Betaling av opplæring

Prislister finner du på vår hjemmeside. Vær oppmerksom på at denne kan endre seg. Betaling av timer skal skje med kort til skolens kontor etterhvert som timene kjøres. Betaling er også mulig via Vipps (gebyr tilkommer), Tabselev.no og via nettbank. Eventuell kreditt skal avtales med skolens kontor.

Ved utsending av faktura kommer et fakturagebyr på kr. 30.-

Ved purring tilkommer et purregebyr på kr. 70.-

Gavekort må benyttes innen 1 år fra kjøpsdato!

All opplæring skal være betalt før praktisk førerprøve kan avholdes.

Avbestilling av opplæring / endring av timer

Avbestilling skal skje senest kl.12 en virkedag før timen(e) skal avholdes, ellers må de(n) betales i sin helhet. Timer mandag må avbestilles senest kl 12.00 fredagen før. Dersom du er syk og avbestiller etter avbestillingsfristen kan skolen kreve legeattest for at du skal slippe å betale.

Dersom du kommer for sent til time(r), vil læreren vente i 20 minutter. Etter dette regnes timen(e) som ikke møtt til og må betales.

Alle elever skal skrive under på infoskjema der en har lest og forstått skolereglementet. Dersom du er under 18 år må vi ha kontaktinformasjon på foreldre eller andre foresatte de må også skrive under på infoskjema der de tar ansvar for betaling av timer/opplæring.

 

Flere nyheter

Følg anbefalingene!

Les mer

GAVETIPS

Les mer

MUNNBIND

Les mer

Søknad om førerkort

Les mer

Elevens egen side

Les mer

Hva er gyldig fravær?

Les mer

Åpningstider kontor

Les mer

Velkommen til oss ved avdeling Gjøvik

Les mer

Velkommen til oss ved avdeling Lena

Les mer

Vis alle

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Gjøvik Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Gjøvik Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn