Søknad om førerkort

Distriktets ledende trafikkskole

Søknad om førerkort

 

 Før du kan ta teorieksamen må du levere søknad om førerkort for den aktuelle førerkortklassen. Dette gjøres ved å logge inn på «Din Side» på

www.vegvesen.no  og sende søknaden elektronisk. Event. optikerattest og legeattest må vedlegges (sendes eller leveres til Statens Vegvesen)

 

Søknaden er gyldig i 6 mnd. og må deretter sendes til ny vandelssjekk. Du trenger ikke å sende ny hvis det har gått lenger tid, men ring

22 07 30 00 og få aktivert søknaden igjen.

 

Teorieksamen kan gjennomføres 6 mnd. før du fyller. (gyldig i 3 år etter bestått eksamen).

 

Tilrettelagte prøver: Kan du dokumentere lese-, skrivevansker eller språkproblemer, kan du få spesialtilpasset teoriprøve. Trenger du tilrettelagt førerprøve må også dette søkes om i god tid.

 

Etter bestått teorieksamen er det viktig at du gir oss fullmakt til å bestille førerprøve. (gjelder klasse A1, A2, A og B)

Dette gjør du også på «Din Side» hos www.vegvesen.no

 

For klasse AM146-moped er det avsluttende teorieksamen etter endt praktisk opplæring, denne kan du tidligst ta den dagen du fyller 16 år.

.

 

Time til teorieksamen bestilles her: https://ventus.enalog.se/Booking/Booking/Index/VegvesenRislokka

Sliter du med teorien? Ta kontakt med trafikkskolen!

Forsøk gjerne: www.eTeori.no dette er et nettkurs for førerkort kl. B

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker gt.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Gjøvik Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn