VIKTIG!

Distriktets ledende trafikkskole

VIKTIG!

Gjøvik Trafikkskole ønsker at opplæringen skal foregå på den tryggeste måten i forbindelse med smittefaren av koronavirus.
Pr idag gjelder følgende:
Alle som ankommer Norge fra utlandet, må vente 10 dager med å bestille time.
 
Dette gjelder alle land uavhengig om de er grønn eller rød. Kan du ved test påvise at du er fri for koronavirus kan du bestille time før disse 10 dager.
 
Ta kontakt med din lærer dersom du har vært i utlandet, og avtal videre opplæringsforløp.Vi oppfordrer til god håndhygiene, host/nys i albuen og hold tilstrekkelig avstand til andre.Viser du tegn til luftveisinfeksjon eller andre influensasymptomer skal du ikke møte til timen.
 
Vi følger utviklingen så godt som mulig, og vil mulig iverksette tiltak som bruk av munnbind dersom det blir anbefalt.
Vi følger fortsatt våre avbestillingsrutiner og kan kreve legeattest.
 
 

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Gjøvik Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Gjøvik Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn