Velkommen tilbake

Distriktets ledende trafikkskole

Velkommen tilbake

 

 

Myndighetene har idag gitt oss grønt lys for å starte opplæring klasse B fra mandag 11.mai!!

NB! Vi tar ikke imot kunder som har feber, symptomer på luftveisinfeksjon eller som er omfattet av plikt til karantene eller isolering! Så er du syk ta kontakt, så flytter vi timen!

Mc og mopedopplæring er vi allerede godt i gang med.

Vi vil i dagene fremover planlegge for alle dere som har fått opplæringen avbestillt/ avlyst og vil kontakte dere etterhvert. Vi ber om fortståelse at det kan ta litt tid, men vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe alle kundene våre på best mulig måte.

Det er fortsatt usikkert når det startes opp igjen med praktisk prøve på kl.B hos Statens Vegvesen, dere som venter på førerprøve vil bli kontaktet så fort dette er klart!

Nye kunder blir kontaktet fortløpende når vi er klare til å ta deg i mot:)

Tusen takk for tålmodigheten dere har vist oss i denne tiden!

Vi gleder oss til å se dere igjen....

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi gleder oss til å se dere igjen❣️☀️

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Gjøvik Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Gjøvik Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn