Trafikkskolen er stengt!

Distriktets ledende trafikkskole

Trafikkskolen er stengt!

Etter at myndighetene i dag har vedtatt og videreføre tiltakene mot koronaviruset må trafikkskolen fortsatt holdes stengt til over påske. Vi håper å komme igang igjen så fort det lar seg gjøre!


Statens vegvesen har også innstilt alle praktiske og teoretiske prøver inntil videre.

 

Vi beklager de problemer det måtte medfølge for deg som kunde. Følg med på vår facebookside: https://www.facebook.com/gjoviktrafikkskole/ for oppdateringer.

Bildet kan inneholde: tekst som sier 'Gjovik Trafikkskole Service og kvalitet i generasjoner gt.no'
 
 

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Gjøvik Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Gjøvik Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn