Følg anbefalingene!

Distriktets ledende trafikkskole

Følg anbefalingene!

Hygiene og smittevern!

 

* UNNGÅ UNØDVENDIG OPPHOLD I LOKALENE! 

* Ta med eget munnbind! Vask hendene grundig med antibac/håndsprit før og etter kjøretimen. Du finner dette på venterom/resepesjon, klasserom, på toalettene og i alle våre biler. God håndhygiene er viktig for å hindre smitteoverføring!

* Alle kontaktflater rengjøres regelmessig, og alle berøringspunkter i kjøretøyene rengjøres før og etter elev.

*Betaling skjer helst kontaktløst via Vipps (gebyr tilkommer) eller nettbank. Du har full oversikt over din saldo på din elevkonto

*Har du vært syk (influensa, forkjølet, mage/tarm) så må du holde deg hjemme til du er frisk. Vi følger fortsatt våre avbestillingsrutiner og kan kreve legeattest.

*Dersom du har hatt nær kontakt med et bekreftet tilfelle som er smittet med Corona, bor sammen med noen som er bekreftet smittet eller vært i områder med spredning, eller selv venter på prøvesvar, bes du holde deg hjemme til det er avklart at du er helt frisk.

Flere nyheter

GAVETIPS

Les mer

MUNNBIND

Les mer

Søknad om førerkort

Les mer

Elevens egen side

Les mer

Hva er gyldig fravær?

Les mer

Åpningstider kontor

Les mer

Skolereglement

Les mer

Velkommen til oss ved avdeling Gjøvik

Les mer

Velkommen til oss ved avdeling Lena

Les mer

Vis alle

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Gjøvik Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Gjøvik Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn